ΕΚΔΡΟΜΗ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΛΗ - ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΜΥΡΝΗ

  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ 5 ημέρες
  • ΤΙΜΗ ΔΙΚΛΙΝΟΥ 320 € / ανά άτομο
  • ΤΙΜΗ ΤΡΙΚΛΙΝΟΥ 320 € / ανά άτομο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ

08.30 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΓΙΑ ΑΙΒΑΛΙ ΚΑΙ ΑΦΙΞΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 10.30. ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΛΗ (ΠΑΜΟΥΚΑΛΕ) ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΒΑΜΒΑΚΕΝΙΟ ΚΑΣΤΡΟ .ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (ΗOTEL TRIPOLIS 4 ΑΣΤΕΡΩΝ) ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΣ.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΤΡΑΒΕΡΤΙΝΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΕΡΑΝΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΟΜΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΒΡΑΧΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΑΛΙΣΤΕΣ ΛΕΚΑΝΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΡΚΤΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ.ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΟΠΟΛΗ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΡΠΕΤΩΝ  ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΑΛΙΟ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
ΚΟΥΛΑ (ΟΝΟΜΑΣΙΑ  ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΚΕΚΑΥΜΕΝΗ )ΔΙΑΣΗΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΝΙΚΟΥΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ (80 )  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1800. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΙΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ (HOTEL KAYA PRESTIGE 4 ΑΣΤΕΡΩΝ) ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.

ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ (ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ)ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ,ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ .ΑΛΣΑΝΤΣΑΚ-ΠΕΤΡΟΚΟΚΚΙΝΟ ΚΛΑΜΠ-ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ-ΣΠΟΡΤΙΝΚ ΚΛΑΜΠ-ΚΟΥΜΕΡΚΑΚΙ-ΑΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ-ΦΡΑΝΓΚΟΜΑΧΑΛΑΣ-ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ –ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ-ΜΠΑΣΜΑΝΕ-ΟΜΗΡΕΙΟΝ-ΚΑΣΤΡΟ ΣΜΥΡΝΗΣ ,ΑΠΛΕΤΗ ΘΕΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ ,ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ BORNOVA FORUM ΜΕ ΤΙΣΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 150 ΜΠΟΥΤΙΚ  ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΡΟΥΧΩΝ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.ΒΡΑΔΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΚΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΦΕΣΣΟ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΚΕΛΣΙΟΥ-ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ-ΘΕΑΤΡΟ,ΩΔΕΙΟ.ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΦΕΣΙΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΦΕΣΣΟ ΤΟ 540 ΠΧ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ( ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ) ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ  ΔΙΔΩΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΙΡΙΝΤΣΕ ΟΠΟΥ  ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ.ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΣΜΥΡΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ-ΔΕΙΠΝΟ –ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.

ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΑ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ.ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΕΡΓΑΜΟ.ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΤΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 200.000 ΒΙΒΛΙΑ..Η ΠΕΡΓΑΜΟΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΛΛΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ(ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ).ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΑΙΒΑΛΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 16.00 .ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 19.00.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΑΙΒΑΛΙ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ
  • ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
  • ΣΥΝΟΔΕΙΑ  ΞΕΝΑΓΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΛΑΖΑΡΗ(ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ)
  • 4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ
  • ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ

* Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΚΡΟΥΠ ΑΠΟ 35-45 ΑΤΟΜΑ