Ενοικίαση αυτοκινήτου

 

Το πρακτορείο μας είναι σε θέση να σας εξασφαλίσει το αυτοκίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, στις διακοπές σας ή τα επαγγελματικά σας ταξίδια στο νησί της Λέσβου. Με καινούρια και αξιόπιστα αυτοκίνητα σε όλες τις κατηγορίες, που περνάν μετά από κάθε ενοικίαση τεχνικό έλεγχο ώστε να αναποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις του ταξιδιού σας. Επίσης τα αυτοκίνητα που υπέυθυνα σας προσφέρουμε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα υποβάλλονται σε βιολογικό καθαρισμό σαλονιού ώστε να πληρούν τα υψηλότερα κριτήρια υγιεινής και καθαριότητας.

Η εταιρεία μας, ευαισθητοποιημένη και στα θέματα περιβάλλοντος, φροντίζει έτσι ώστε τα αυτοκίνητα που σας ενοικιάζει να έχουν πάντα τη χαμηλώτερη κατανάλωση καυσίμων και εκπομπές καυσαερίων. Στην γκάμα μας θα βρείτε τα πιο οικολογικά αυτοκίνητα της Ελληνικής αγοράς με υψηλές διακρίσεις στα θέματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

Μπορούμε να σας παραδώσουμε και να παραλάβουμε το αυτοκίνητο σας σε οποιοδήποτε μέρος επιθυμείτε:
Αεροδρόμιο Μυτιλήνης
Λιμάνι Μυτιλήνης
Λιμάνι Σιγρίου

Φροντίζοντας να σας προσφέρουμε κάθε δυνατή υπηρεσία για τις πιο άνετες διακοπές σας μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με τις ακόλουθες υπηρεσίες:

Navigator system (με πλήρες χάρτες του νησιού)
Βρεφικό ή παιδικό καθισματάκι προδιαγραφών ISOFIX
Additional Driver
Μεικτή ασφάλεια (C.D.W και F.D.W)
Ασφάλεια κλοπής (T.W και F.T.W)

 

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
:
:
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΔΗΓΟΥ / ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ